A+ A A-

Участие на Националната гвардейска част в мероприятия на 3 март 2017 г.

По случай отбелязването на Националния празник на Република България – 3-ти март военнослужещи от Националната гвардейска част ще участват в тържествени мероприятия.

- От 19:00 ч. на 28 февруари 2017 г. в зала „България” Гвардейският представителен духов оркестър ще изнесе тържествен концерт.

Вход – свободен!

- От 11:00 ч. на 3 март 2017 г. пред Паметника на Незнайния войн ще се състои церемония по издигане на националното знаме на Република България. По време на тържествената церемония, при изпълнение на националния химн, ще бъдат произведени 20 артилерийски салюта.

- От 12:00 ч. на 3 март 2017 г. пред сградата на Администрацията на Президента ще се извърши тържествена смяна на почетния гвардейски караул.

- От 18:30 ч. на 3 март 2017 г. на площад „Народно събрание” ще се проведе тържествена проверка (заря)с командващ - бригаден генерал Илко Йорданов, командир на Националната гвардейска част.

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.