A+ A A-

Участие на Националната гвардейска част в Централния военен клуб на 16 декември 2015 г.

На 16 декември 2015 г. от 20:00 ч., в зала „Концертна” на Централния военен клуб, Гвардейският представителен духов оркестър ще участва в гала-концерт с участието на лауреатите от проведените конкурси в градовете Велико Търново, Пловдив и София по проекта „Парад на талантите”, който се организира от Сдружението на жените военнослужещи и се реализира в рамките на национална програма „Родолюбие” с финансовата подкрепа на Министерството на отбраната и Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело”.

Проектът има за цел да търси широк диалог между Българската армия и обществото, да формира трайни ценности сред младото поколение, любов към родината и чувство за принадлежност към българския народ.

 

 

 

 

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.