A+ A A-

Участие на Гвардейския представителен духов оркестър в Международен музикален парад във Федерална република Германия от 6 до 15 февруари 2015 г.

Гвардейският представителен духов оркестър, воден от командира на Националната гвардейска част – бригаден генерал Боян Ставрев, ще участва в Международен музикален парад, който ще се проведе от 6 до 15 февруари 2015г. във Федерална република Германия. Това е един от най-големите и престижни фестивали за военни и духови оркестри в Европа и света. Тази година фестивалните участия ще се състоят в градовете Вецлар, Нюрнберг, Улм, Ерфурт и Дрезден

Традиционно Гвардейският представителен духов оркестър е канен и участва в международни фестивали на военни духови оркестри в Германия, Русия, Израел и др. С участието си в тези фестивали оркестърът популяризира българската музикална традицияи представя достойно министерството на отбраната и българската държава.

 

 

 

 

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.