A+ A A-

Участие на Националната гвардейска част в музикален парад на военните духови оркестри в зала МСЗ „Арена Армеец” на 5 май 2014 г.

За пръв път у нас на 5 май 2014 г. от 19:00 ч. в МСЗ „Арена Армеец София” ще се проведе музикален парад на военните духови оркестри, посветен на 6-ти май – Ден на храбростта и на Свети Георги Победоносец и празник на Българската армия! 
В музикалния парад ще вземат участие: Гвардейският представителен духов оркестър, Гвардейска формация, Представителният военен духов оркестър на Сухопътните войски, Представителният военен духов оркестър на Военновъздушните сили, Представителният военен духов оркестър на Военноморските сили, Фестивалният оркестър от състава на военно формирование 24150 и Националния военен университет „Васил Левски”, военен духов оркестър от Република Гърция, солистът от Представителния ансамбъл на въоръжените сили Орлин Горанов, оперната прима Еделина Кънева и талантливата малка изпълнителка Крисия Тодорова от „Шоуто на Слави” и др.
Главен диригент на музикалния парад е майор Ради Радев – главен диригент на Българската армия и началник на Гвардейския представителен духов оркестър.
Събитието ще се проведе с изключителната подкрепа на ЗАД „Армеец”.
 
ВХОД СВОБОДЕН!

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.