A+ A A-

Участие на Представителния ансамбъл на въоръжените сили в концерт на 23 април 2014 г.

На 23 април 2014 г. от 18:00 ч. в Концертната зала на Централния военен клуб Представителният ансамбъл на въоръжените сили ще участва в концертна програма, посветена на 138-годишнината от Априлското въстание.

Проявата е организирана от ръководството на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, Съюза на ветераните от войната, Съюза на възпитаниците на военните на Негово Величество училища, Школата на запасните офицери и родолюбивото гражданство и войнство и Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите съвместно с кметовете на градовете Копривщица, Панагюрище, Стрелча, Батак и други от бившия 4-ти революционен окръг.

 

 

 

 

 

 

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.