A+ A A-

Участие на гвардейци в Международен музикален парад в Германия от 7 до 9 февруари 2014 г.

Командирът на Националната гвардейска част  полк. Боян Ставрев и 50 военнослужещи от гвардията ще участват от 7 до 9 февруари в заключителния етап на Международния музикален парад, който се провежда във Федерална република Германия. Това е най-големият и престижен фестивал за военни и духови оркестри в Европа и света. В програмата са включени участия на гвардейците в градовете Брауншвайг, Ерфурт и Котбус, където те ще представят за втори път на международна сцена елементи от гвардейската церемония-спектакъл „Искри”.

Гвардейците представиха церемонията-спектакъл „Искри” за първи път в Германия през месец ноември 2013 г., когато участваха в международния музикален фестивал „Berlin Tattoo” и изпълнението им беше посрещнато възторжено от публиката.

 

 

 

 

 

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.