A+ A A-

Участие на Гвардейския представителен духов оркестър в Международен музикален парад в Германия от 21 януари до 4 февруари 2014 г.

Гвардейският представителен духов оркестър, воден от командира на Националната гвардейска част – полк. Боян Ставрев, ще участва в Международен музикален парад, който ще се проведе от 21.01.2014 г. до 04.02.2014 г. във Федерална република Германия. Това е най-големият и престижен фестивал за военни и духови оркестри в Европа и света. Тази година фестивалните участия ще се състоят в градовете Кобленц, Кьолн, Вецлар, Франкфурт, Лайпциг, Магдебург и Оберхаузен.

Традиционно Гвардейският представителен духов оркестър е канен и участва в международни фестивали на военни духови оркестри в Германия, Русия, Израел и др. С участието си в тези фестивали оркестърът представя достойно българската държава, министерството на отбраната и популяризира българската музикална традиция.

 

 

 

 

 

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.