A+ A A-

Тържествен коледен концерт на Гвардейския представителен духов оркестър на 16.12.2013 г. в зала „България”

Традиционно всяка година Гвардейският представителен духов оркестър поднася своя музикален поздрав пред обществеността на гр. София във връзка с коледните и новогодишни празници. През тази година концертът ще се състои на 16 декември от 19:00 ч. в зала „България” с любезното съдействие на Национален институт „Софийска филхармония”. В програмата на концерта са включени произведения на световноизвестните автори Бетовен, Щраус, Чайковски, Гершуин, Хачатурян, Глен Милър, Бил Конти, маестро Христо Недялков и др. В концерта ще вземат участие и солистите от Представителния ансамбъл на въоръжените сили Орлин Горанов и Вероника Пенчева и Детския хор на Българското национално радио. Концертът ще бъде заснет от Българската национална телевизия и излъчен в навечерието на коледно-новогодишните празници.

Вход – свободен.

 

 

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.