A+ A A-

ПОСЕЩЕНИЕ НА МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Г-Н АНГЕЛ НАЙДЕНОВ В НАЦИОНАЛНАТА ГВАРДЕЙСКА ЧАСТ

На 26 ноември 2013 от 10:00 ч. министърът на отбраната на Република България г-н Ангел Найденов ще посети района на Националната гвардейска част по покана на командването на гвардията.

Той ще открие тържествено обновената сграда на Първи гвардейски батальон, която преди това ще бъде осветена от представител на Българската православна църква.

Преди церемонията по освещаването и откриването на обновената сграда министърът на отбраната ще бъде посрещнат с почетен караул пред паметника на загиналите гвардейци.

След това в програмата е включено представяне на брифинг от командира на Националната гвардейска част.

След откриването на обновената сграда министърът ще разгледа района на Първа и Втора гвардейска рота, медицинския пункт в обновената сграда и интендантската работилница.

Предвидено е също така министърът да разгледа района и сградите, в които са настанени оркестрантите от Гвардейския представителен духов оркестър и изпълнителите от Представителния ансамбъл на въоръжените сили.

Посещението на министъра ще завърши със среща на четири очи с командира на Националната гвардейска част и вписване на впечатленията му в почетната книга на формированието.

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.