A+ A A-

Солистката от Представителния Ансамбъл на Въоръжените сили - Антония Маркова се завърна от Русия с победа

Солистката от Представителния Ансамбъл на Въоръжените сили Антония Маркова се завърна от Русия с победа за страната ни на III-я Международен песенен конкурс „Пироговский Рассвет”, който се проведе в Москва. Антония спечели призовото трето място, състезавайки се с представители от 15 страни, в това число изпълнители от Бразилия, Беларус, Португалия, Естония, Индонезия, Латвия, Литва, Италия, Гърция, Кипър, Израел, Македония, Молдова, Полша. Певицата с кадифен глас изпълни песента на Найден Андреев „Устрем”, превърнала се в хит и една от най-емблематичните песни, композирани от него. След това изпълнение певицата сякаш остави безмълвна четирихилядната публика по трибуните на стадиона. Изпълнение, което може само да ни накара да се гордеем, че има такива таланти като Антония Маркова, които славят името на България. Втората песен, която изпълнителката представи на руската публика бе от репертоара на тяхната любимка Ани Лорак - „Зажигай сердце”, с която окончателно грабна сърцата на публиката. Отличната хореография бе дело на известния руски балет „Скоч”. Антония Маркова доказа отново своята класа и за пореден път омагьоса с вълшебния си глас и неповторим чар всички гости на фестивала, предизвиквайки силни емоции.
30 000-ната публика стана съпричстна със събитието, гледайки на живо по телевизията и он-лайн в Интернет-конкурса.
Това е първата визита на Анония в Русия и тя се завръща с прекрасни впечатления от професионализма на руската школа, както и голямо удовлетворение от новите си международни познанства!

Със своя изразителен глас и въздействащи изпълнения Антония Маркова грабна престижното трето място на Международния фестивал „Пироговский рассвет”. След това си поредно отличие изпълнителката продължава работа върху своите нови проекти. Не ни остава нищо друго освен да се гордеем с нашата талантлива поп певица Антония Маркова. България има нужда от такива таланти!

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.