A+ A A-

Участие на Националната гвардейска част и Представителния ансамбъл на въоръжените сили в церемонията по откриване на Първи гвардейски ученически лагер на 01 август 2022 г.

На 01 август 2022 г., в гр. Смолян, изпълнители от Представителния ансамбъл на въоръжените сили участваха в концертна програма по повод откриването на „Първи гвардейски ученически лагер“, организиран от Сдружение „Младежки гвардейски отряди“. По време на провеждане на лагера, в периода 02-05.08.2022 г., инструктори от Националната гвардейска част проведоха занятия по строева и физическа подготовка на участниците, както и занятия с родолюбива насоченост.

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.