A+ A A-

Участие на военнослужещи от Националната гвардейска част във военен парад по случай националния празник на Франция на 14 юли 2022 г.

На 14 юли 2022 г. на булевард „Шанз-Елизе“ военнослужещи от Националната гвардейска част участваха в традиционния военен парад, организиран по повод честването на националния празник на Франция.

Трима военнослужещи от Националната гвардейска част с българското национално знаме, водени от командира на Националната гвардейска част полковник Кънчо Иванов, бяха начело на парада на пехотните войски. Осем гвардейци участваха в смесен блок на военнослужещи от девет страни от Централна и Източна Европа: България, Естония, Литва, Латвия, Полша, Румъния, Словакия, Унгария и Чехия.

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.