A+ A A-

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ НА АНТОНИЯ МАРКОВА – СОЛИСТКА ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛНИЯ АНСАМБЪЛ НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ

На 20 юни 2013 г. от 20:30 ч. чаровната изпълнителка от Представителния ансамбъл на Въоръжените сили Антония Маркова ще изнесе концерт в лятно кино „Орфей” в родния си град Пловдив, откъдето започва нейната музикална кариера.

Тя реши да го посвети на благотворителността, като средствата от продажбата на билети ще дари за нуждите на децата с увреждания от дом – „Олга Скобелева” – град Пловдив. Да я подкрепят в това добро начинание на сцената до нея ще застанат и нейните гост-изпълнители - Маргарита Хранова, Коцето-Калки, струнен квартет „Интро”, Биг Бенд Пловдив, Мюзикхолен театър Пловдив, балет „Велвет” и други, с които тя ще поднесе изненадващи съвместни проекти, подготвени специално за концерта.

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.