A+ A A-

Участие на Националната гвардейска част в мероприятия по повод посещението на министър-председателя на Република Северна Македония в Република България на 24 и 25 януари 2022 г.

Във връзка с посещението на министър-председателя на Република Северна Македония Н. Пр. г-н Димитър Ковачевски в Република България на 24 и 25 януари 2022 г. Националната гвардейска част взе участие в следните мероприятия:

- церемония по официалното му посрещане пред паметника на Незнайния войн;

- поставяне на почетни часови пред паметника на Св. св. Кирил и Методий по повод поднасянето на цветя от министър-председателя на Република Северна Македония;

- поставяне на почетни часови в сградата на Администрацията на Президента и сградата на Народното събрание на Република България по повод провеждането на срещи с президента на Република България и председателя на Народното събрание на Република България.

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.