A+ A A-

Церемония-спектакъл „Искри” на Националната гвардейска част по случай 6-ти май - Ден на храбростта и празник на Българската армия

По случай честването на 6-ти май - Ден на храбростта и празник на Българската армия, Националната гвардейска част ще изпълни церемония-спектакъл „Искри” на 4 май 2013 г. от 20:40 ч. на пл. „Княз Александър І”.

 

Спектакълът “ИСКРИ”е вълнуващо и неповторимо съчетание отефектнадемонстрация на нестандартни строеви хватки, движения с оръжие иотдаване на почит към бойните знаменаи героите,жертвали живота си за свободата и независимостта на България.

 

Церемонията е създадена по идея на командването на Националната гваредйска част и е  изпълнена за първи път на 5 май 2003 г. , в навечерието на най-големия военен празник - Деня на храбростта и Празника на Българската армия.

 

Вход – свободен.

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.