A+ A A-

Участие на Гвардейския представителен духов оркестър в Международен музикален парад в Германия от 31 януари до 11 февруари 2013 г.

Гвардейският представителен духов оркестър ще участва в Международен музикален парад, който ще се проведе в Германия от 31 януари до 11 февруари 2013 г. В музикалния парад ще участват и оркестри от САЩ, Франция, Белгия, Холандия, Русия, Украйна, Молдова и др.

Гвардейският представителен духов оркестър ще изнесе представления в градовете Дортмунд, Оберхаузен, Вюрцбург, Нойбранденбург и Дрезден

В програмата са включени български военни маршове, български хора, и популярна музика. Оркестърът ще изпълнява и джазирана версия на емблематичния за немската армия военен марш „Стари другари”.

В последните години Гвардейският представителен духов оркестър получава често покани за  участие в международни фестивали на военни духови оркестри в Германия, Русия, Израел, Белгия, Франция и др. В тези фестивали оркестърът винаги показва висок професионализъм и представлява достойно българската държава, министерството на отбраната и популяризира българската музикална традиция.

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.