A+ A A-

Участие на военнослужещи от Националната гвардейска част в честването на 100-годишнината от независимостта на Република Албания

По покана на Министерството на отбраната на Република Албания четирима военнослужещи от Националната гвардейска част – един знаменосец с двама асистенти и придружаващ офицер, ще участват в тържественото честване на 100-годишнината от независимостта на Република Албания на 28.11.2012 г. в гр. Тирана.

От албанска страна покани за участие в честването са изпратени и до Великобритания, САЩ, Канада, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Италия, Холандия, Норвегия, Полша, Румъния, Словакия и Турция.
Участието на българските военнослужещи в честването на 100-годишнината от независимостта на Република Албания ще допринесе за утвърждаването и развитието на процеса на двустранно военно сътрудничество.

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.