A+ A A-

Участие на Националната гвардейска част в честването на 133-годишнината от създаването на Военноморските сили в гр. Варна

По случай  133-годишнината от създаването на Военноморските сили  и по покана на командира на Военноморските сили контраадмирал Румен Николов Националната гвардейска част ще се включи  в тържествените чествания със следните мероприятия:

- Концерт на Представителния ансамбъл на въоръжените сили на 11 август 2012 г. от 18:00 ч. във Фестивален и конгресен център-Варна.

В програмата на концерта са включени изпълнения на квартет „Армейска песен”, квартет „Ладена”, солистите Емилия Валенти, Сунай Чалъков, Вероника Пенчева, Таня Дупаринова, Маргарита Хранова и Орлин Горанов и танцова формация „Алгара”.

- Изпълнение на церемония-спектакъл „Искри” на 11 август 2012 г. от 20:00 ч. на площад „Антон Новак” пред входа на Морската градина на Варна.

         Спектакълът „Искри”е вълнуващо и неповторимо съчетание отефектнадемонстрация на нестандартни строеви хватки, движения с оръжие иизпълнения на Гвардейския представителен духов оркестър.

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.