A+ A A-

Церемония-спектакъл „Искри” на Националната гвардейска част по случай тържественото откриване на „Ботеви дни 2012” в гр. Враца

По случай тържественото откриване на „Ботеви дни 2012” Националната гвардейска част ще изпълни церемония-спектакъл „Искри” на 27 май 2012 г. от 10:30 ч. на площад „Христо Ботев” в гр. Враца.
Спектакълът „ИСКРИ” е вълнуващо и неповторимо съчетание от ефектна демонстрация на нестандартни строеви хватки, движения с оръжие и отдаване на почит към бойните знамена и героите, жертвали живота си за свободата и независимостта на България.
Тази година традиционните „Ботеви дни”, посветени на 136-годишнината от героичния подвиг на Христо Ботев и неговата чета ще се проведат под патронажа на Президента на Република България г-н Росен Плевнелиев.

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.