A+ A A-

Концерт на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили по случай 6-ти май - Ден на храбростта и празник на Българската армия

По случай отбелязване Деня на храбростта и празника на Българската армия, Представителният ансамбъл на Въоръжените сили на Република България ще изнесе концерт на пл. „Княз Александър І” срещу Националната художествена галерия на 4 май 2012 г. от 19:00 ч.
В тържествения концерт, посветен на празника, ще вземат участие гости и изпълнители от Представителния ансамбъл на Въоръжените сили - Маргарита Хранова, Ваня Костова, Боян Михайлов, Гуна Иванова, Сунай Чалъков, Антония Маркова, Вероника Пенчева, Таня Дупаринова, квартет „Армейска песен”, фолклорен квартет „Ладена”, танцова формация „Алгара”.
Конферансие – Галя Димитрова.
На 4 май т. г. от 19:00 ч. каним гражданите и гостите на столицата да отпразнуваме заедно този светъл празник.

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.