A+ A A-

Участие на Националната гвардейска част в честване на 140 години от Учредителното събрание и 140 години от приемането на Търновската конституция на 16 април 2019 г.

На 16 април 2019 г. в гр. Велико Търново по случай честването на 140 години от Учредителното събрание и 140 години от приемането на Търновската конституция военнослужещи от Националната гвардейска част ще участват в ритуал по поднасяне на венци на паметник „Майка България“ и след това ще проведат тържествена церемония-спектакъл „Искри“.

По-късно, на площад „Цар Асен І“, ще бъде проведена тържествена проверка (заря) с участието на военнослужещи от Националната гвардейска част и Националния военен университет „Васил Левски“.

 

 

 

 

 

 

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.